Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Θα αναρωτιέστε...

Γιατί δεν μιλάω, δεν αναφέρομαι σε ΟΛΕΣ αυτές τις εξελίξεις που αφορούν την χώρα μας. Που γίνονται για χάρη μας. Ή και γιατί θέλουν να μας ξεφορτωθούν. Είτε γιατί δεν τους συμφέρει να πάμε κατά διαόλου. Είτε για οποιονδήποτε λόγο. Ποιος ξέρει τι σκέφτεται ο καθένας στο στενόμυαλο μυαλουδάκι του. Αν κάτσω να τα ξεψυρίσω σαν τις κουτσομπολίστικες εκπομπές το πρωί, θα τελειώσω σε καμιά χιλιετία. Γι' αυτό λοιπόν, δεν ασχολούμαι με τα συμφέροντα του καθενός.

Στο θέμα μας τώρα. Ποιος ο λόγος να αρχίσω και γω να βρίζω, να φωνάζω και όλα τα σχετικά και συνοδευτικά όταν το κάνει άλλος πόσος κόσμος στο ελληνικό Internet και όχι μόνο; Γιατί να μπω στο τρυπάκι που μπαίνουν όλοι; Να αρχίσω να κατηγορώ τον έναν και τον άλλον, να τους χαρακτηρίζω λαμόγια, να βρίζω, να διαμαρτύρομαι, όταν ξέρω ότι η διαμαρτυρία μέσω Internet τους ενοχλεί όσο ένα μυρμήγκι; Θα μου πεις κι αυτό δεν είναι τίποτα. Είναι όμως κοντά του. Καλά, γενικώς η διαμαρτυρία όπως στις μέρες μας δεν πιάνει εύκολα. Πόσο περισσότερο μέσω καλωδίων. Πιστεύω ό,τι πιστεύω. Το κρατάω για τον εαυτό μου. Έτσι μ'αρέσει. Να αρχίσω να καταλογίζω ευθύνες; Γιατί; Σάμπως θα γίνει τίποτα; Όχι. Ε, έχω καλύτερα πράγματα να κάνω για να περνάω την ώρα μου.

Θα μπορούσα να αρχίσω να αναλύω το θέμα ότι εμείς φταίμε που τους εκλέξαμε. Αλλά είναι μεγάλο και βαριέμαι να το αναλύσω. :P   Ναι ξέρω, ό,τι να ΄ναι. Πάντα. Γιατί να αλλάξει αυτό τώρα; :P

Άντε καλή σας νύχτα! Και καλά διαβάσματα!!! ;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αυτοκρατορικός Τζιτζικοπεταλωτής

Έπεα Πυρόεντα