Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Μας ταράξανε πια!

Ωχου...Αμάν πια!!!! Τι ' ν ' τούτο; Μας έχουνε ταράξει στα διαγωνίσματα!!! Μ'όλη την έννοια της λέξεως!!!

Κλείσαμε για μια βδομάδα, λογικό καθώς λείπανε δέκα παιδιά από την τάξη. Έτσι πήγαν κάποια διαγωνίσματα πίσω. Για την ακρίβεια δύο. ΔΥΟ. Και τώρα, με το που επιστρέψαμε, μας φορτώσαν όλα τα διαγωνίσματα, ακόμα και αυτά που δεν μετακινηθήκαν, για να προλάβουν τάχα μου το τρίμηνο. Αφού ρε φίλε, το διαγώνισμά σου ήταν ούτως ή άλλως μετά το τέλος του τριμήνου, εγώ τι σου φταίω και με πιέζεις; Και μετά σου λένε ότι οι καθηγητές προσπαθούν να βοηθήσουν. Ωραία βοήθεια. Πέμπτη μας ανακοινώνει η δεύτερη φυσικός(που δε μας κάνει Φυσική, μας κάνει Χημεία, Βιολογία) ότι Παρασκευή(την επόμενη μέρα) γράφουμε Φυσική(που κάνουμε με άλλο καθηγητή), ύλη πάνω από 15 σελίδες, χωρίς να έχει υπάρξει ΚΑΝΕΝΑ υπονοούμενο νωρίτερα. Με τον καθηγητή αυτό, τον Νοέμβριο γινόταν ο εξής διάλογος:
-Κύριε πότε θα γράψουμε;
-Τον άλλο μήνα.
-Μα θα έχει τελειώσει το τρίμηνο.
-Είπα τον άλλο μήνα.

Και δε μας είχε πει ποτέ ούτε ημερομηνιά ούτε ύλη. Αποτέλεσμα. Να γράφουμε Φυσική πάνω από 15 σελίδες, να έχουμε να τα διαβάσουμε από τη μία μέρα στην άλλη(ουτε καν προετοιμασμένη όπως τα δύο διαγωνίσματα που μετακινηθήκαν) και να ξέρουμε ότι θα βάλει δύσκολα(και τελικά αυτό αποδείχτηκε με το διαγώνισμα).

Όταν ο κάθε καθηγητής κουβαλάει την τρέλα του, και δεν ακολουθεί τις εγκυκλίους εμείς τι πρέπει να κάνουμε; Να σκάμε και να κολυμπάμε. Ώχου πια. Άντε γ@μηθείτε. Πάτωσα στη φυσική και σκασίλα μου μεγάλη. Εγώ τα ξέρω. Αν αυτός βάζει περιέργες ασκήσεις πρόβλημά του. Πληροφορική 13 γιατί δεν έγραψα τα αυτονόητα. Μία εντολή στο πρόγραμμα αποτελείται από λεξιλόγιο. Όχι από αριθμούς θα αποτελούνταν. Χέστε με. Γαλλικά ο Θεός βοηθός. Μαθηματικά γράψαν τα αστέρια 14. Έρχεται η θύελλα. Φέτος που αποφάσισα να στρωθώ στο διάβασμα, φέτος θα πατώσω. Ώχου πια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αυτοκρατορικός Τζιτζικοπεταλωτής

Έπεα Πυρόεντα