Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

Νέο έτος. Το πρώτο διψήφιο!!!

Καλή χρονιά!!! Ευτύχισμένο το νέο έτος κλπ κλπ. Έχουμε βαρεθεί να ακούμε τα ίδια και τα ίδια. Γιατί δε ψάχνουμε όλοι κάτι καινούριο, κάτι διαφορετικό; Έτσι για αλλαγή. Δε βαρεθήκατε το χρόνια πολλά, καλή χρονιά; Όλο τα ίδια και τα ίδια. Μπουφ πια. :)

'Αντε χαρείτε αυτό το έτος. Έγινε διψήφιος ο αριθμός. Άλλαξε. Ας αλλάξουμε και μεις μυαλά. Ποιος ξέρει; Ίσως μας βγει και σε καλό. Το ρισκάρουμε; Εγώ ναι. Λοιπόν, πέρασε ένα έτος γεμάτο συγκινήσεις, αγάπη, φιλίες, έχθρες και μίση, μελαγχολίες, ταξίδια, όνειρα.

Ξεκινάει νέο έτος, πολλά υποσχόμενο, γεμάτο όνειρα. Αν και, κατα τη γνώμη μου, όπως επιλέξουμε να είναι, εκεί κοντά θα πάει. Αν θέλουμε στενάχωρο έτος, έτσι θα γίνει. Αν θέλουμε χαρούμενο, εκεί θα πλησιάσει. Όπως το επιλέξουμε. Στο χέρι μας είναι. :)

Πέρασε ένα έτος, το τελευταίο με μονοψήφιο αριθμό, για άλλους καλό, για άλλους κακό, για άλλους φυσιολογικό. Για μένα ήταν περίεργο. Περίεργες καταστάσεις. Όχι απαραίτητα κακές. Απλά περίεργες. Δεν με πειράζει. Αφού δεν με στεναχωρεί. Ας είναι όσο περίεργες θέλουν. Αρκεί να μην με κάνουν να κλαίω.

Λοιπόν,
καλή χρονιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αυτοκρατορικός Τζιτζικοπεταλωτής

Έπεα Πυρόεντα