Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Μια άκυρη ανάρτηση

Διάφορα προβλήματα και σκέψεις των ανθρώπων:


Πολλές φορές, λόγω του γεγονότος ότι οι άνθρωποι διαφέρουν πολύ όσον αφορά τον τρόπο σκέψης τους, αλλά και στις αντιλήψεις τους, καταλήγουν να έχουν ο καθένας τα προβλήματά του και γενικότερα να είναι ο καθένας στον κόσμο του!


Θα ήθελα να παρουσιάσω μερικά υπερβολικά προβλήματα κάποιων ανθρώπων με απλό και χιουμοριστικό τρόπο (και βέβαια άκυρα μεταξύ τους όπως λέει και ο τίτλος!)
, χωρίς να θέλω να προσβάλω κάποιον εαν και εφόσον το πρόβλημά του είναι κάπου ανάμεσα στα προβλήματα της λίστας.

1) Η κλασική στάση κάποιου ανθρώπου που ασχολείται υπερβολικά πολύ με τον υπολογιστή, είτε επειδή το επιβάλλει η δουλειά του, είτε για διασκέδαση, είτε από βαρεμάρα κλπ. Θα ήθελα να τόνίσω την έκφραση και τα συναισθήματα του λεγόμενου "καμένου με το πισι" ανθρώπου (κάτι σαν εμενα δηλαδή ^^ ) όταν το "πισι" του "κολλάει ιό" και το antivirus αποδυκνέιεται παντελώς άχρηστο, με την παρακάτω εικόνα! (θυμηθείτε: μια εικόνα = 1000 λέξεις! )


2) Το στυλ του ανθρώπου ο οποίος μόλις πήρε 19 αντί για 20 σε κάποιο μάθημα και το κάνει θέμα (βεβαίως δεν προσβάλλω κανέναν απλώς αναφέρομαι στο γεγονός ότι η αντίδραση αυτή είναι υπερβολική, και στο κάτω κάτω της γραφής καλύτερα 19 παρα 14 ^^ )


3) Δέν θα ξεχάσω να αναφερθώ στα "ερωτικά προβλήματα" ανθρώπων που δεν ένιωσαν ΠΟΤΕ και όμως εξακολουθούν να ζουν με τη φαντασίωση ότι "βρήκαν τον άνθρωπό τους" στο πρόσωπο ενός συμμαθητή, συμφοιτητή, φίλου, ξάδερφου ακόμα και ηθοποιού του hollywood!


4) Να μην παραλέιψω τα προβλήματα που έχει μια κοπέλα 15 χρονών με το βάρος της (δηλ. να ζυγίζει 54 κιλά και να νομίζει ότι είναι χοντρή)


5) Άνθρωποι που δεν έχουν προσωπική ζωή και ασχολούνται καθημερινά με τα προβλήματα του "Σάκη" και της "Τούλας", γνωστοί και ως κουτσομπόληδες ή κινητή τηλεοπτική εκπομπή ενημέρωσης. Στον κλάδο αυτό ανήκουν, όχι μόνο γυναίκες όπως λέει το τυπικό, αλλά και ανδρες!!


6) Ο αριθμός 6 αφιερωμένος σε όσους διαβάζουν το μπλόγκ ψάχνοντας να δούν εαν το πρόβλημά τους αναφέρεται στα παραπάνω!









Σημείωση Walker: Αυτή η ανάρτηση ΔΕΝ είναι δική μου δημιουργία, αλλά ενός καλού φιλού, που θέλησε να γράψει έξι πράγματα στο δικό μου blog καθώς δεν διαθέτει ο ίδιος(για την ώρα).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kai kala esy dn sxoliazeis kanenan e? se poion ta pulas ayta?:P eirini

Walker είπε...

Ωραία παρατηρητικότητα έχεις!!!!
Αφού λέω: Σημείωση: ΔΕΝ είναι δική μου ανάρτηση!!!! Τυφλή!!!! :D:D

Αυτοκρατορικός Τζιτζικοπεταλωτής

Έπεα Πυρόεντα