Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Τι σκέφτεται ο άνθρωπος πριν κλατάρει....

I want to change the world.....

Γ@μάτο τραγούδι....σε μαγεύει μόνο που το ακούς...το ζεις μόνο που σου χαϊδεύει τα αυτιά....λες...είμαι και εγώ εκεί....κι όμως δεν είσαι....μπορείς όμως να βρεθείς. Δοκίμασε. Για αρχή άλλαξε τη ζωή σου. Κάντην καλύτερη. Μετα άλλαξε τον κόσμο. Όμως πρώτα η ζωή σου. Όχι, δεν είναι εγωιστικό. Όχι δεν είναι ατομοκεντρικό. Όχι. Απλώς, αν δεν αλλάξεις εσύ, αν δεν γίνεις καλύτερος/η, δε θα βρεις το κέφι να αλλάξεις ολόκληρον τον κόσμο(όχι ότι είναι εύκολο).

Κοίτα τι σκέφτομαι βραδιάτικα. Πώπω....που ταξιδεύει ο νους μου πάλι...αχαλίνωτος....άντε ας γράψω δυο σειρές ακόμα...πριν λιποθυμήσω πάνω στο πληκτρολόγιο....

Γράφω Βιολογία τη Δευτέρα. Παπαγαλία. Πολύ παπαγαλία. Φοβάμαι μη βγάλω φτερά από την πολύ επανάληψη. Τι πράμα είναι τούτο. Έχω αρχίσει να σιχαίνομαι ανυσηχιτικά την βιολογία. Καθόλου καλό αυτό. Καθόλου. Αχ, και ήλπιζα σε ένα θαύμα. Πού τέτοια τύχη; Έτσι ειναι ο άνθρωπος. Ελπίζει να γίνει κάτι. Μπας και ξεφορτωθεί αυτό το βάρος. Μπας και κάτι τον γλυτώσει από αυτό. Για αυτό και τρενάρει τα πάντα. Τα αναβάλει συνέχεια. Με την ελπίδα του αναπάντεχου. Όμως τελικά αυτό δεν έρχεται, δεν συμβαίνει και ο άνθρωπος μένει με την κούραση του άγχους και της αναμονής μαζί με ένα βουνό υποχρεώση που δεν παίρνουν άλλο τρενάρισμα....Αχ άνθρωπε...αυτή η φύση σου...ποτέ δεν την κατάλαβα....

Μου φαίνεται πώς είπα παραπάνω από δυο σειρές. Ναι είπα. Τέλος πάντων. Καληνύχτα. Θα κοιμηθώ στο πληκτρολόγιο. Τουλάχιστον θα δείτε από πρώτο χέρι τις σκέψεις μου. Άντε τυχεράκηδες.

Καληνύχτα και όνειρα ταξιδιάρικα. Θα τα πούμε Δευτέρα σιγούρως.

4 σχόλια:

Επιβάτης είπε...

Kι εγώ το παθαίνω αυτό. Αύριο μονο βιολογία θα διαβάσω. Ούτε καν μαθηματικά. Θα τα αντιγράψω από κανε άλλον. Όχι άλλο τρενάρισμα, βλάπτει σοβαρά την υγεία.

Walker είπε...

Τα κανα τα υπόλοιπα μαθήματα το Σάββατο. Σήμερα βιολογία. Με παίδεψε. Ουφ πια αυτή η παπαγαλία.

Ανώνυμος είπε...

Θεέ μου...

"Μου φαίνεται πώς είπα παραπάνω από δυο σειρές. Ναι είπα. Τέλος πάντων. Καληνύχτα. Θα κοιμηθώ στο πληκτρολόγιο. Τουλάχιστον θα δείτε από πρώτο χέρι τις σκέψεις μου. Άντε τυχεράκηδες."

εδώ είμαστε το ίδιο..περίπου με τον ίδιο τρόπο γράφω..

Walker είπε...

Γιατί σου φαίνεται τόσο περίεργο; Ειδικά αν είσαι της ηλικίας μας τότε είναι απολύτως φυσιολογικό! :P

Αυτοκρατορικός Τζιτζικοπεταλωτής

Έπεα Πυρόεντα